пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА - 2023

1 вересня – день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. Сьогодні у філії «Хоросницький ЗЗСО І-ІІ ст.» ( завідувачка Комарницька С.О.) перший дзвоник сповістив про початок навчального року. На шкільному подвір’ї було гамірно і весело: його заповнили шкільна дітвора, старшокласники, батьки, вчителі, гості і, найголовніше, наші першокласники. Голосно звучала музика, звідусіль лунали теплі слова привітання.

Святкова лінійка з нагоди Дня знань розпочалась Гімном України і танцем «Перлина Україна», а також емоційною сценкою «Мати – Україна». Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх загиблих воїнів , що ціною свого життя захищали цілісність нашої держави.

Завідувачка філії Комарницька С.О. привітала присутніх з початком нового навчального року, побажала удачі і успіхів у навчанні та вручила похвальні листи. Зі словами вітань до вчителів, учнів та їхніх батьків звернулася староста села Паськович О. Також на щасливий навчальний рік всіх поблагословив отець Михайло.

Дзвінко пролунав перший дзвоник, який покликав усіх на перший урок. Здобувачі освіти разом із класними керівниками ввійшли у рідну школу через райдужні ворота, ворота щастя! 

Хай же цей рік мине із хештегом #максимально_шкільний#, а це значить - без війни та дистанційки!