понеділок, 8 травня 2023 р.

НАШІ ПЕРЕМОГИ - 2023 - USAID «ГОВЕРЛА»

5 травня у Львові відбувся фінал пілотного навчального проєкту «Сприяння розвитку молодіжного підприємництва серед ВПО», який реалізується Teach StartUp School Львівської політехніки у межах грантової співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА», під час якого 36 команд Львівщини  представляли свої стартапи на розгляд інвесторам та представникам місцевих органів влади. Серед стартапів – прототипи проєктів та бізнес-ідеї. 

Впродовж  участі в проєкті, мета якого допомогти учням і студентам області реалізувати свої розробки та започаткувати власну справу. Молоді люди крок за кроком навчалися організовувати власний інноваційний бізнес, правильно презентувати ідею, просувати її на ринку та взаємодіяти з потенційними інвесторами.

Учні Мостиської ТГ у фіналі проєкту представили 9 креативних ідей!

Учениця філії «Хоросницький ЗЗСО І-ІІ ст.» Соломія БАРАБАХ посіла ІІІ місце в конкурсі запрезентувавши проєкт інтернет-сервісу «Outlook». У програмі вбудований бот, який допоможе користувачам аналізувати та контролювати бізнес ідеї чи процеси. 

Під час DemoDay  переможців проєкту та учасників відзначили почесними грамотами та грошовими преміями від Львівської обласної військової адміністрації. 

Загальний призовий фонд від ЛОВА склав 350 тис. грн.